Programsorozattal búcsúznak a Csokonai Színház megújuló épületétől

2020 július 26. vasárnap, 9:23

Két héten keresztül kulisszajárásokkal, koncertekkel, színészekkel való közös programokkal köszönnek el a társulatnak és közönségének 155 éve otthont adó, hamarosan új külsőt nyerő épülettől.

A Csokonai Színház közleménye:

Megkezdődött a bérletek árusítása a Csokonai Színházban. A jegypénztár az új évadban is a jól ismert nyitvatartással (hétköznapokon 9 és 12, illetve 13 és 19 óra között) várja a vendégeket. A Jegymester rendszernek köszönhetően egyszerűen és hatékonyan működik az online jegyértékesítés is (www.jegymester.hu).

Fontos információ, hogy a bérletárak nem változtak, és jól ismert kedvezmények is megmaradtak. Kizárólag az Erkel-bérlet szűnik meg a rekonstrukció idejére. A bérletes nézők számára a teátrum az új játszóhelyeken is biztosítja a kategóriáknak megfelelő helyet. Azoknak sem kell lemondaniuk a bérletvásárlás előnyeiről, akik az évad elején még nem tudják kiválasztani a megtekinteni kívánt produkciókat. Számukra ajánlja a Csokonai Színház az „à la carte” rendszerű szabadbérletet.

Az előadásokat a főépület renoválásának megkezdése miatt ideiglenes játszóhelyeken láthatják a nézők. A régi-új játszóhelyek a Víg Kamaraszínház, a Lovarda és a Debreceni Művelődési Központ Pódiumterme lesznek.

Augusztus utolsó és szeptember első hetében a nézők búcsút vehetnek a rekonstrukció előtt álló épülettől. Két héten keresztül kulisszajárásokkal, koncertekkel, színészekkel való közös programokkal köszönnek el a társulatnak és közönségének 155 éve otthont adó, de hamarosan új külsőt nyerő épülettől. Mivel az első bérletes előadás szeptember 5-én lesz, érdemes minél hamarabb gondoskodni a bérletek megvásárlásáról, amellyel a társulat támogatását fejezhetik ki ebben a sok kihívással járó helyzetben a színházlátogatók.