A teljes szeptemberi műsorát elhalasztja a Vörösmarty Színház

2020 szeptember 15. kedd, 7:10

Csúszik az évadkezdés és vele Az ember tragédiája 2.0 ősbemutatója. A teljes szeptemberi műsorát elhalasztja a Vörösmarty Színház.

A Vörösmarty Színház közleménye:

A múlt héten derült ki, hogy egyik társulati tagunk koronavírus tesztje pozitív lett. A Nemzeti Népegészségügyi Központtal együttműködve megtörtént a kontaktkutatás, majd a szűrés. Ennek eredményeképp sajnos több társulati tagunknál is kimutatták a koronavírus fertőzést. A Vörösmarty Színház vezetősége ezért azt a felelős döntést hozta – nézőink és munkatársaink egészsége érdekében -, hogy a teljes szeptemberi műsorát elhalasztja.

Fotó: Kiss László

Az érintett előadások pótlására későbbi időpontban kerül sor, amikor már fertőzötteink garantáltan biztonságban állhatnak újra munkába. Színházunk az első perctől kezdve minden szükséges óvintézkedést megtett annak érdekében, hogy falain kívül maradjon a vírus: a folyamatos ózonos fertőtlenítés mellett a napokban megtörtént a teljes épület ezüstkolloidos permetezése is.

Az előállt helyzet miatt mindannyian csalódottak és szomorúak vagyunk, aggódunk kollégáinkért, tudjuk, hogy kedves nézőink is ezt teszik. Hálásak vagyunk nézőink eddigi biztató szavaiért, jókívánságaiért. Hiszünk benne, hogy hamarosan újra találkozhatunk, és végre bemutathatjuk Az ember tragédiája 2.0-át, valamint folytathatjuk meghirdetett műsorunkat.

Előadásaink elhalasztásával kapcsolatos minden információt megosztunk Önökkel szokásos felületeinken, így honlapunkon és facebook oldalunkon. Jegypénztárunk munkatársai személyesen, telefonon és e-mailen is készséggel segítenek Önöknek.

Kollégáinknak mielőbbi jobbulást kívánunk!
Vigyázzunk egymásra!