Így készül(t) – Beszélgetéssorozatot indít a Thália Abaházi Csabával

2016 december 07. szerda, 9:00

“Így készül(t) címmel beszélgetéssorozatot indítunk azzal a céllal, hogy Önök, akik megtisztelnek minket bizalmukkal – hiszen jegyet váltanak előadásainkra – közelebb kerüljenek színházunkhoz” – áll a Thália kommünikéjében.

ketten

Csányi Sándor és Schell Judit

A Thália Színház ajánlója:

Szeretnénk, ha megismernék produkcióink készülésének folyamatát színészeink szemszögéből. Olyan világot nyitunk meg Önök előtt, amit az ajánlók és kritikák, a különböző lapok írásai nem láttatnak… A próbafolyamat buktatóiról, kihívásairól hallhatnak – vicces történeteket is – a produkció alkotóitól, szereplőitől. Nem is hinnék, hogyan születik meg egy-egy karakter!

Történetek tehát, amelyekről a színház folyosóin, művészbüfében beszélnek… Az Így készül(t) házigazdája Abaházi Csaba rádiós műsorvezető lesz, aki Önöknek is megadja a kérdezés lehetőségét. A beszélgetésekre mindig egy-egy előadásunk után, egy rövid szünetet követően kerül sor interaktív formában a nagyszínpadon. Bízunk benne, hogy színészeinkkel maradnak erre a nagyjából 30 percesre tervezett, reményeink szerint szórakoztató kis műsorra. Természetesen, ha valaki a távozás mellett dönt, az előadás utáni rövid szünetben lesz rá lehetősége.

abahazi

Abaházi Csaba

Tervünk, hogy havonta többször az Így készül(t)-tel együtt hirdetünk meg előadásokat – természetesen ugyanazért az árért, mint egy normál, Így készül(t) nélküli előadás – így kínálva egy kis plusz élményt közönségünknek.

A sorozat december 9-én indul Ketten egyedül című előadásunk után, a beszélgetés résztvevői Schell Judit és Csányi Sándor lesznek. A műsor témája: Így készül(t) a Gellérthegyi álmok – avagy kulisszatitkok, sztorik, a próbafolyamat buktatói.