Újra Temesváron az M Studio

2017 január 28. szombat, 16:17

Ismét Temesváron vendégszerepel az M Studio. A jó, a rossz, meg a k**va anyád február 2-án látható a Csiky Gergely Állami Magyar Színház Nagytermében.

Évek óta visszatérő vendégnek számít a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház színpadán a sepsiszentgyörgyi M Studio. A sokáig Erdély egyetlen hivatásos mozgás színházának számító társulat legfrissebb, decemberben bemutatott előadását hozza el február elején a temesvári közönségnek.

A jó, a rossz meg a k**va anyád című táncelőadást Fehér Csaba rendező-koreográfus jegyzi. A nonverbális előadás a vadnyugati forróvérű nőcskék és még forróbb fejű banditák világát eleveníti meg.

Az alkotók ajánlója alapján a történet igen egyszerű. Egy kis közösségről szól, akik mindennapjaikat egymás közt élik meg és élik túl. Az unalom elűzésére egymást szórakoztatják. A mulatságnak és a párbajoknak itt hatalmas szerepe van. A társadalom nem kívánatos elemei kerültek ide, ebbe a nem hétköznapi porfészekbe, ebbe a nem akármilyen kisvárosba, aminek a neve El Perdido.

A sepsiszentgyörgyi vendégelőadásra február 2-án, este 7 órától kerül sor a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház Nagytermében.