Lehet jelentkezni az Osonó Nemzetközi Drámatáborába

2017 június 16. péntek, 17:30

A társulat augusztus 21. és 26. között szervezi meg az immár hagyományossá vált Nemzetközi Drámatábort, amelybe 14 év fölötti fiatalokat vár egy szakmai, illetve egy személyiségfejlesztő- önismereti csoportba. A helyszín egy Sepsiszentgyörgy-környéki falu lesz. A tábor résztvevőinek mindössze az utazásukat, illetve egy 30 lejes (megközelítőleg 7 euró) szervezési költséget kell fedezniük. Az étkezés tarisznyából történik.

Osonó drámatábor

Osonó drámatábor

A színház-szakmai csoportot Mucha Oszkár, az Osonó Színházműhely színésze, valamint a Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatagozatának színészmesterség tanára vezeti, míg a személyiségfejlesztő- önismereti csoport tagjai az Osonó társulatvezető-rendezőjével, Fazakas Misi színész-drámatanárral dolgoznak. A napi program hangsúlyos részét a műhelyfoglalkozások alkotják, amelyek közül két gyakorlati (délelőtt, délután) és egy elméleti (esti beszélgetések, vetítések) jellegű. A nap közös reggeli tornával és napindítóval kezdődik, az étkezések szintén közösen zajlanak. A tábor egy intenzív együttlét, egész napot kitöltő foglalkozásokkal és hét óra alvással.

A helyek korlátozott száma miatt szükséges egy jelentkezési lap kitöltése és elküldése július 20-ig, a tabor@osono.ro címre. A jelentkezési lap a társulat honlapjának (osono.ro) Letölthető anyagok menüpontjában található: https://www.osono.ro/letoeltheto-anyagok. A táborban kizárólag azok a jelentkezők vehetnek részt, akik a tábor teljes ideje alatt részt tudnak venni a foglalkozásokon.