Vidovszky György és Bodolay Géza is rendez Marosvásárhelyen – Megújíthatók a bérletek!

2017 szeptember 12. kedd, 19:59

Szombaton dupla teltháznyi színházkedvelő társaságában másodjára szervezte meg a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház a 100% RELOADED című rendezvényt, azaz 2017/2018-as színházi idény egésznapos ünnepi évadnyitóját. A reggeltől estig tartó programokon kicsitől nagyig minden korosztály képviseltette magát: voltak, akik családi kötelékben jelentek meg, mások baráti társasággal szórakoztak, de aki egyedül érkezett, az is találhatott magának programot a színes kínálatban. Az egésznapos évadnyitó ideje alatt a jegypénztár is egész nap nyitva volt – ezt sokan ki is használták, hogy megvásárolják bérletüket az új évadra.

Marosvásárhelyi Nemzeti Színház/ Fotók: Bristena

Szeptember 11-től visszaáll a megszokott nyitvatartási rend, ettől a dátumtól már a Kultúrpalotában működő jegyirodában is lehet bérleteket vásárolni (hétköznaponként 12.00-17.30 óra között, telefon: 0372 951251), és továbbra is működik a színházi jegypénztár (hétköznapokon 9.00-15.00 óra között, telefon: 0365 806865), valamint online jegyváltásra a www.biletmaster.ro honlap vehető igénybe.

A Tompa Miklós Társulat 73. évada során Pozsgai Zsolt: Liselotte és a május (r: Harsányi Zsolt), Shakespeare: Macbeth (r: Keresztes Attila), Sütő András: Egy lócsiszár virágvasárnapja (rendező: Sebestyén Aba), Henrik Ibsen: Hedda Gabler (r: Keresztes Attila), Radu Afrim: Meglepetés előadás 4., William Golding: A legyek ura (r: Vidovszky György) és Molière/B. Le Misanthrope – Az új embergyűlölő (r: Bodolay Géza) című szövegek kerülnek színpadra, továbbá lesz egy szilveszteri zenés előadás is: Somogyi Gyula-Eisemann Mihály-Zágon István: Fekete Péter (r: Keresztes Attila) című operett. Az új produkciók mellett számos műsoron tartott sikerdarabbal várja közönségét a Tompa Miklós Társulat. Mindezek mellett évfordulók, nevezetes napok megünneplése, irodalmi estek, egyéb kulturális rendezvények és meghívott előadások gazdagítják a műsorrendet.

Marosvásárhelyi Nemzeti Színház/ Fotók: Bristena

A 2017/2018-as évad előadásai a közönség igényei szerint alakított, különböző bérlettípusokkal látogathatók, melyekről részletes tájékoztató a színház honlapján és az ismertető kiadványokban érhető el. Az előző évad bérleteinek tulajdonosai 2017. szeptember 30-ig újíthatják meg bérleteiket.