Ana Maria Galea – Az ország egyik legerősebb dzsesszhangja Marosvásárhelyen

2017 október 20. péntek, 12:20

Ana Maria Galea zenei karrierjének tíz éves évfordulójára kerül sor november 4-én, szombaton 19.00 órától a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében.

Ana Maria Galea az ország egyik legerősebb dzsesszhangja. Zenei pályáját 2007-ben Anca Parghel-el együtt, a bukaresti Green Hours klubban kezdte, majd fokozatosan épült a karrierje. Ma országszerte vállal fellépéseket, és külföldi felkérésre is különböző rendezvények keretén belül koncertezik folyamatosan népszerűsítve a művészetek és a dzsessz fontosságát. Ezenkívül koncertek, előadások, workshopok és konferenciák lelkes szervezője.

A THE MAN I (STILL) LOVE… AFTER TEN YEARS című előadás, egy olyan témát dolgoz fel, ahol véget nem érő kérdéseket megkésett válaszok követnek. A titkolt vagy vállalt szerelem, a vágytól az extázisig, a haláltusától a belenyugvásig, több szakaszon megy át. A THE MAN I (STILL) LOVE… AFTER TEN YEARS az az előadás, ahol felismerheted és átélheted legrejtettebb titkaidat. Arra késztet, hogy a szerelem szerelmeseinek érezzük magunkat.

Az ünnepi előadás keretében, a világ különböző részeiről érkező neves dzsesszzenészek lépnek színpadra: John Betsch (A.E.Á.), Gyárfás István (Magyarország), Daniel Csikos és Răzvan Cojanu (Románia). Az est rangját Nicu Mihoc színművész és további meglepetés-meghívottak emelik.

Jegyek válthatók a Színház Kultúrpalotában működő jegyirodájában (hétköznap 12.00-17.30 óra között, telefon: 0372 951 251) és a Színházban működő jegypénztárban (hétköznap 9.00-15.00 óra között és előadás előtt egy órával, telefon: 0365 806 865) és online, a www.biletmaster.ro honlapon.