Átadták a Mosoly-díjakat Marosvásárhelyen

2017 december 10. vasárnap, 17:24

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának munkáját évek óta segítő önkéntes fiatalok idén is átadták a Mosoly-díjakat. A MaNóSzok saját szavazataik alapján választják a legnépszerűbb színésznőt és színészt. Az ifjak elismerését idén Simon Boglárka Katalin és Ördög Miklós Levente érdemelte ki.

Fotó: Marosvásárhelyi Nemzeti Színház

Fotó: Marosvásárhelyi Nemzeti Színház

Az elismeréseket 2017. december 4-én, hétfőn Sütő András: Egy lócsiszár virágvasárnapja című előadást követően személyesen adták át az önkéntesek idei kedvenceiknek. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház önkéntes csapatát 2012-ben hozták létre, és mindeddig a két társulat több mint 300 önkéntességi megállapodást kötött a vállalkozó kedvű középiskolásokkal. Az önkéntesek részt vesznek a színház saját rendezvényein, de a közönség fogadása és eligazítása mellett aktívan bekapcsolódnak az intézményben megtartott egyéb rendezvények lebonyolításába is, mint az UNITER Gála, a Múzeumok Éjszakája, BookFest, a Nemzetközi Könyvvásár, a ConectAct Fesztivál, stb.

Simon Boglárka Katalint legközelebb a szilveszteri bemutatón, a Fekete Péter című előadáson láthatják viszont, míg Ördög Miklós Leventét január 6-án, az Egy lócsiszár virágvasárnapja legközelebbi előadásán. Jegyek válthatók a Kultúrpalotai jegyirodában, a színházi jegypénztárban, illetve a www.biletmaster.ro honlapon.