Indul a bérletárusítás a Tamási Áron Színházban

2018 augusztus 27. hétfő, 9:31

Szeptember 3-tól elérhetőek a sepsiszentgyörgyi színház bérletei a 2018/2019-es évadra. A megvásárolt bérletek az évad bemutató előadásaira, az elmúlt évadok sikeres, felújított előadásaira és a vendégprodukciókra egyaránt érvényesek.

A bérletek a Központi Jegyirodában vagy interneten a biletmaster.ro oldalon vásárolhatóak meg. A tavaly vásárolt bérletek, a Mecénás bérlet kivételével az idei évadban is érvényesek, azonban változtatásnak számít a bérletrendszerben, hogy az idén vásárolt bérletek egy évadra lesznek érvényesek.

A 80 lejes bérlet azokon az előadásokon érvényesíthető a helyfoglalást követően, amelyek bérletes előadásként vannak meghirdetve, a bérletkártyán feltüntetett öt belépés erejéig. Ennek a bérletnek a tulajdonosai 5 lejes helyjegy kiváltásával a bemutató előadásokat is megtekinthetik. Az oktatási és kulturális intézmények alkalmazottai ezt a bérlettípust kedvezményesen, 65 lejért, a nyugdíjas nézők pedig 40 lejért vásárolhatják meg.

A 19 év alatti diákoknak 40 lejes, a vidéken élő nézőknek 50 lejes bérletet ajánlanak. A Mecénás bérlet egy személynek 550 lejbe, két személynek kedvezményesen 1000 lejbe kerül és előzetes helyfoglalást követően bármely előadáson érvényesíthető. A 80 lejes bérletet és a Mecénás bérletet idéntől a biletmaster.ro oldalon is megvásárolhatják.

A megvásárolt bérletek az évad bemutató előadásaira, az elmúlt évadok sikeres, felújított előadásaira és a vendégprodukciókra egyaránt érvényesek. Az új évadban Radu Afrim és Sardar Tagirovsky a sepsiszentgyörgyi közönség számára már ismerős meghívott rendezők nevei mellett új alkotókkal is megismerkedhet a színházba járó közönség: tavasztól Botos Bálint és Hegymegi Máté is Sepsiszentgyörgyön rendez.

Az új évadra szóló bérletek a Központi Jegyirodában vásárolhatók; a jegyvásárlás és helyfoglalás is itt történik, személyesen, illetve a 0267-312-104 és 0728-083-336-os telefonszámokon vagy interneten a biletmaster.ro weboldalon.