Introspectio – Új táncszínházi előadást mutat be az András Lóránt Társulat

2018 október 04. csütörtök, 17:19

Az András Lóránt Társulat október 5-én, pénteken este 8 órától mutatja be új előadását Introspectio címmel, amelyet a társulatvezető, András Lóránt rendez.

„Désiré és Melankólia a lélek katonái. Modern amazonok vagy inkább nimfák, akik a Test Házában húzódtak meg a Napi Harmónia zaklatásai elől. Bújdosó idegenek, megunt feleségek, szeretők és kettős életű szentek letagadott lányai, akik nappal a Szép Élet Báljában nyomják az unalmas valzert, éjjel meg a test romjai közt tapogatózva keresik az illatot, az érzést, a boldog megsemmisülés reményét – hiába.”

Az András Lóránt Társulat ALT Dance Workshop néven évadindító programot szervez október 4-6. között a társulat marosvásárhelyi székhelyén, a Brăila utca 10. szám alatt. A kortárs tánc workshoppal és castinggal egybekötött esemény keretén belül a társulat legújabb produkcióját mutatja be. Az érdeklődők október 5-én, pénteken este 8 órától tekinthetik meg az Introspectio című előadást, amelyet maga a társulatvezető, András Lóránt rendez.

Introspectio - próba / Fotó: András Lóránt Társulat

Introspectio – próba / Fotó: András Lóránt Társulat

Előadják: Macaveiu Blanka és Szabó Franciska. A premiert követően az előadást október 13-án és október 19-én este 7 órától lehet majd megtekinteni a társulat marosvásárhelyi székhelyén, a Brăila utca 10. szám alatt. Jegyfoglalás a 0754 782 216-os telefonszámon.