Újra a szatmári színpadon Charley nénje!

2018 október 05. péntek, 15:21

Pénteken, október 12-én 19 órai kezdettel újra műsorára tűzi a Harag György Társulat a Charley nénje című, nagy sikerű előadást. A bérletszünetes előadásra bárki jegyet válthat, aki még nem látta a társulat legutóbbi szilveszteri előadását, vagy újra át szeretné élni a nevettető helyzetekkel és örökzöld slágerekkel teli produkciót. 

Charley és barátja, Jack beleszeretnek a szép Spittigue lányokba, Kittybe ás Annie-ba, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnak látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkre tenni látszik, hogy Donna Lucia, a néni nem érkezik meg. Ezen az apróságon hamar túlteszik magukat a fiatalemberek és ráveszik barátjukat, hogy játssza el a néni szerepét. Minden szépen halad addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik.

Az előadás szereplői: Nagy Csongor Zsolt, Péter Attila Zsolt, Gaál Gyula, Rappert-Vencz Gábor, László Zita, Diószegi Attila, Bándi Johanna, Laczkó Tekla, Bogár Barbara és Nagy Orbán. Rendező: Bessenyei István.

Az előadásra kaphatók jegyek az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, hétköznaponként 10 és 17 óra, szombaton pedig 10 és 13 óra között, illetve online, a Biletmaster jegyértékesítő rendszeren keresztül.