Penészkiállítással kampányol fűtésért a Váróterem Projekt

2019 február 25. hétfő, 15:36

A mémmé vált hitleres videó parafrázisával elindított adománygyűjtő kampányt penészkiállítással folytatta a Váróterem Projekt független színházi társulat Kolozsváron.

Fotó: Váróterem Projekt

Fotó: Váróterem Projekt

A ZUG felújítására eddig közel 1800 eurót sikerült összegyűjteni. A Váróterem Projekt négy éve működik a ZUG kulturális térben, amelynek állapota igencsak leromlott, mostanra elviselhetetlenné és veszélyessé vált az ott dolgozók és a látogatók számára.

A társulat úgy döntött, hogy teljes tetőszigetelésbe fog, valamint infrapanel melegítő rendszerrel látja el a ZUG-ot. Az eddigi munkálatok sajnos jócskán túllépték a becsült költségeket, amit saját erőből, illetve támogatóik segítségével finanszíroztak.

A társulat továbbra is a közönség segítségét kéri, hogy sikerüljön összegyűjteni a maradék 1700 eurót és befejezni a munkát. A penészkiállítás ötlete a ZUG falain képződő penész által alakult organikus formákból ered. A társulat színes színházi fényekkel világította meg a képződményeket, és a róluk készült fotókból képeslapok születtek. A képeslapok kiállítás formájában tekinthetők meg a ZUG-ban, illetve aki támogatni szeretné a a társulatot, vásárolhat belőlük.

Forrás: maszol.ro