Csuja Imrével ünnepelt az Ahogy esik, úgy puffan csapata

2020 március 11. szerda, 13:58

Tíz éves fennállását ünnepelte március elején a RÉV – A Magyar Kultúra Házában az Ahogy esik, úgy puffan improvizációs műsor csapata.

Egy kis múltidézés mellett remek hangulatú este kerekedett különböző vicces feladványok segítségével. Az este sztárvendége Csuja Imre volt, aki már sokadik alkalommal szerepelt az úgynevezett felvidéki Beugróban.

Fotó: Majorfalvi Éva

A feladatok kiagyalója és a műsor vezetője Majorfalvi Bálint volt, aki 2011-ben vette át a játékmesterséget Benkő Gézától, ő az alapcsapat tagjaként az első tíz estét vezényelte le 2010-ben. Olasz István, Nagy László (állandó résztvevőkként), valamint Jókai Ági, Téglás Márton, Szabó Viktor és Ollé Erik szórakoztatták még a nagyérdeműt a jubileumi estén.

A tíz év alatt több, mint negyvenen fordultak meg a műsorban, mások mellett Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter, Debreczeny Csaba, Szabó Győző, Száraz Dénes, Gubík Ági és Lengyel Tamás is. Állandó játszók voltak 2013-ig Bandor Éva és Derzsi György.

Az utóbbi években a csapatnak szokásává vált kimozdulni is Komárom városából, közel tíz helyet látogathatott meg a folyton változó összetételű produkció, több helyszínen már visszatérő vendégnek számít az Ahogy esik.