Buborékok – Online színházélmény a forradalom emléknapján

2020 március 15. vasárnap, 9:53

A nagyváradi Szigligeti Színház az 1848-as forradalom és szabadságharcra emlékezve március 15-től online elérhetővé teszi az utóbbi évek legnagyobb közönségsikerét arató előadását, Csiky Gergely Buborékok című színművét.

A Novák Eszter által 2015-ben színpadra vitt klasszikus komédiában látszat és valóság feszül egymásnak: Somlayné fényűző életet él és azt porontyainak is biztosítani kívánja, ám ezzel családja egzisztenciáját teszi kockára. Hogy a luxus látszatát fenntarthassák, a szereplők különböző intrikákhoz folyamodnak, míg végül elkerülhetetlenül szembe kell nézzenek emberi kapcsolataik és megélhetésük szétesésével.

Buborékok / Fotó: Nagyváradi Szigligeti Színház

Az előadás felvételét a Szigligeti Színház YouTube-csatornáján követhetik majd, március 15-én délelőttől kezdődően. A felvétel egy hétig lesz elérhető a videótárban.

A Szigligeti Színház emlékezteti közönségét, hogy a hatályban lévő járványmegelőzési rendelkezések alapján március 31-ig felfüggeszti előadásait. Az előadásszünet esetleges meghosszabbításáról a fenntartók és a hatóságok ajánlása alapján a későbbiekben dönt a színház.