A mi kis városunk – Elérhetővé teszi előadását a Tomcsa Sándor Színház

2020 március 27. péntek, 10:10

A Színházi világnap alkalmával a Tomcsa Sándor Színház március 27-én, pénteken este 19 órától Thornton Wilder: A mi kis városunk című darabját közvetíti a színház közösségi oldalán egyszeri alkalommal.

A Nemzetközi Színházi Intézet bécsi közgyűlése által 1961-ben elfogadott határozata alapján március 27. lett a színház világnapja. A világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a színházművészet – és tágabb értelemben a kultúra – fontosságára, tisztelegjen a színészek, a színházi dolgozók előtt, kérje a közönség szeretetét és támogatását.

Fotó: Tomcsa Sándor Színház

A színház világnapja alkalmával a Tomcsa Sándor Színház március 27-én, pénteken este 19 órától Thornton Wilder: A mi kis városunk előadását közvetíti a színház Facebook-oldalán egyszeri alkalommal. A Vladimir Anton által rendezett produkciót a Legjobb előadás díjára jelölte a XXVIII. UNITER Gála színikritikusokból álló jelölő-zsűrije. Jakab Tamást, a Tomcsa Sándor Színház színművészét a Legjobb pályakezdő díjra jelölte a Román Színházi Szövetség az előadásban alakított George Gibbs szerepéért.