Újabb tartalmak a Tompa Miklós Társulat online felületein

2020 április 11. szombat, 9:21

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata a nagy érdeklődésre való tekintettel újabb előadásfelvételek megtekintését tette lehetővé YouTube-csatornáján.

A különböző korosztályoknak szóló, minden műfajt felölelő előadások közt olyan címek közül válogathatnak a nézők, mint Olbrin Joachim csodálatos utazása, Az öreg hölgy látogatása, Fekete Péter, Csárdáskirálynő, Chicago, Az üvegcipő, A kisfiú meg az oroszlánok, Bányavirág, Bányavakság, Mágnás Miska, Szeget szeggel, Hogyne, drágám!, Caligula, A Pál utcai fiúk, Túl a Maszat-hegyen, Tarelkin halála, Alkésztisz.

Marosvásárhelyi Nemzeti Színház

Archív előadásfelvételei mellett a társulat újabb kisvideókkal is próbál enyhíteni a bezártságérzeten. Ennek jegyében születtek a színészek könyvajánlói, melyek szintén a színház YouTube-csatornáján, valamint Facebook-oldalán nézhetők.

A Magyar Költészet Napjának megünneplése sem marad el idén. A Versbörze-öszeállítás ez alkalommal a színház felhívására a közönség által beküldött versekből készül el a színészek otthonaiban, és a társulat online közösségi platformjain lesz követhető 2020. április 11-én, szombaton, a magyar költészet ünnepének napján.

A felsoroltakon kívül a Tompa Miklós Társulat újabb meglepetésekkel is készül a közelgő húsvéti ünnep alkalmából. Ennek részleteiért kísérjék figyelemmel a színház közösségi oldalait.