Színház a képernyőn – Új videósorozatot indít a nagyváradi színház

2020 május 05. kedd, 11:43

Előadásfelvételek, karanténinterjú, valamint új videósorozat: május 4-10. között ezzel vár a képernyők elé minden érdeklődőt a Szigligeti Társulat.

A karanténinterjú-sorozat második epizódjában Trabalka Cecília színművész hétköznapjaiba nyerhetünk betekintést. A sokszínű művész 2017-ben lett a Szigligeti Társulat tagja, az azóta eltelt három évben pedig alkalma volt nemcsak színészként, hanem zeneszerzőként is bemutatkozni a színház különböző társulatainak előadásaiban. A fiatalabb közönség ugyanakkor DJ-ként is megismerhette őt, hiszen DJ Traile számos szórakozóhely visszatérő vendégelőadója.

Három nővér / Fotó: Szigligeti Társulat

A színházi kényszerszünet újabb hetén új sorozattal készül a Szigligeti Társulat: a Zoom videós applikáció segítségével Örkény István egyperces novelláiból készítettek jeleneteket a művészek, amelyeket hetente két alkalommal, szerdánként és szombatonként láthat majd a közönség a színház Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

A színház felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy a március 15-étől kezdődően közzétett előadásfelvételek továbbra is elérhetők a színház közösségimédia-felületein.

Előadáskínálat:

Május 6., 10:00
Furka Pista és a sárkány
r.: Hanyecz D. Róbert

Május 8., 19:00
Elektra
r.: Györfi Csaba

Május 10., 19:00
A.P.Csehov: Három nővér
r.: Balogh Attila