Mary Poppins betűzési verseny is vár egy londoni pop-up boltban

2019 augusztus 24. szombat, 12:03

Még szeptember elsejéig tart nyitva az a londoni pop-up bolt, melyben legendás zenés Disney-előadások jelmezeit, kellékeit is láthatják az érdeklődők.

A West End legsikeresebb musicaljei közül a Covent Gardenben megrendezett kiállításon helyet kaptak Az oroszlánkirály maszkjai, bábjai, de a Jégvarázs speciális fotógyűjteményébe is betekintést nyerhetnek és Aladdin világát is jobban megismerhetik az érdeklődők.

A vendégek egy Mary Poppins-féle supercalifragilisticexpialidocious betűzési versenyen és lámpakészítő workshop-on is részt vehetnek.

A pop-up boltban (azaz ideiglenes üzletben, melynek designja különleges és a szokványostól eltérő) naponta speciális előadásokra kerül sor, ahol Az oroszlánkirály és az Aladdin musical szereplői is felbukkanhatnak. Természetesen fotófal is fellelhető, így pl. a Jégvarázs karaktereivel is készülhet egy kép.

A látogatók exkluzív merchandise termékeket is megvásárolhatnak, valamint jegyet szerezhetnek a The Lion King, a Mary Poppins és az Aladdin üzletbe.

Vass Kata / Színház.org