Nicolas Cage játssza a róla szóló játékfilm főszerepét

2019 november 18. hétfő, 13:55

Nicolas Cage filmet forgat Nicolas Cage-ről, amiben Nicolas Cage Nicolas Cage-et játssza – írja az IGN Hungary.

Nicolas Cage / Fotó: Gerard Julien/AFP/Getty Images

A színész saját magát alakítja majd a The Unbearable Weight of Massive Talent (azaz “Az óriási tehetség elviselhetetlen terhe”) című metadrámában, amely a karrierjére is reflektál: olyan Cage-filmeket idéz meg, mint az Ál/arc, a Tolvajtempó és a Las Vegas, végállomás.

A The Hollywood Reporter szerint már a tárgyalások utolsó szakaszában járnak, a Ghosted – Parás páros alkotói, Tom Gormican és Kevin Etten által írt filmben a színész saját maga fiktív verzióját alakíthatja majd.

A The Unbearable Weight of Massive Talentben Nicolas Cage egy Tarantino-filmbe szeretne bekerülni, miközben a lányával való viszonyát is próbálja helyrehozni. Emellett időnként elbeszélget 90-es évekbeli énjével, aki a szemére veti, hogy olyan sok vacak filmben vállalt szerepet, és már nem sztár többé. Mivel sok adóssága van, Cage elvállalja, hogy megjelenik egy mexikói milliárdos születésnapi buliján. A férfiről kiderül, hogy egyébként egy drogbáró, aki elrabolta az egyik helyi elnökjelölt lányát – és a CIA azt szeretné, hogy a színész szerezzen nekik információt a túszról.

Forrás: IGN Hungary