Próbatáncot hirdet a Feledi Project

2017 augusztus 10. csütörtök, 13:17

A Feledi Project próbatáncot hirdet FÉRFI TÁNCOSOK részére meglévő és új produkcióhoz.
Olyan férfi táncosok jelentkezését várják, akik klasszikus balett és/vagy kortárs táncképzésben részesültek. A próbatánc augusztus 18-án 10h-tól a Művészetek Palotája 404-es próbatermében lesz..

A próbatánc menete: tréning – repertoár – improvizáció.

Feledi Project - tréning (fotó: Devin Duex)

Feledi Project – tréning (fotó: Devin Duex)

Kérik a jelentkezőket, hogy a felediproject.management@gmail.com e-mail címre küldjenek egy rövid CV-t. Jelentkezési határidő: 2017. AUGUSZTUS 14.

Időpont: 2017. Augusztus 18. Péntek 10-14h
Helyszín: Művészetek Palotája – 404. próbaterem,
(Cím: Müpa, Komor Marcell u.1., I.Művész Porta)

A Feledi Project létrehozója Feledi János táncművész. Tanulmányait a Magyar Táncművészeti Főiskola klasszikus balett szakán végezte 2003-ban. Pályáját a Győri Balett tagjaként kezdte, majd a Budapest Balett szólótáncosaként, koreográfusaként dolgozott. Balettmesteri diplomájának megszerzése után a Pr-Evolution Dance Company és a BaDora Dance Company tagja volt. Önálló koreográfiával 2010-ben jelentkezett. Ezek után alakult a Feledi Project. A társulatot, projectet magas szintű technikai tudás, kiváló művészi előadói jelenlét, profizmus, energikusság jellemzi. Koreográfiákra jellemző az érett, egyéni stílus és kifejezésmód, alkotói formavilág, egyedi módon ötvöződnek a klasszikus balett mozdulatok a modern, kortárs tánc elemeivel. A minőségi munka és a számos produkció kivívta a hazai táncszakma szeretetét és elismerését, ennek bizonyítéka, hogy a Feledi Projectet 2014-ben a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Magyar Koreográfusok Társasága tagjai köré választotta.

Honlap: www.felediproject.com
Facebook: www.facebook.com/felediproject/