Jótékony előadás a Bethlenben Juhos István “Putto” táncművész gyógyulásáért

2017 november 23. csütörtök, 15:39

A Sissi Őszi Tánchét november 24-i záró eseményének teljes bevételét a Közép-Európa Táncszínház és a Bethlen Téri Színház Juhos István “Putto” táncművész, koreográfus gyógyításának támogatására ajánlja fel.

Juhos István Putto jelentős nemzetközi táncművész karriert tudhat maga mögött. Táncolt és koreografált többek között a Lengyel Táncszínházban, Poznanban, az Eart Dance Cooperationban, Lipcsében, a Compagnie Jus De La Vie-ben, Stockholmban, az Augsburg Stadt Theaterben, a Putto&Panja&Guestben, Budapesten, a Batsheva Dance Companyben, Tel Avivban, a Tanz Forumban, Kölnben, a Kibbuc Dance Companyban, Izraelben, a Szegedi Balettben. Szívbetegsége miatt háromszor kellett újraéleszteni, jelenleg műszívvel él.

Az est a K-Arcok szólósorozat két legfrissebb darabját, Molnár Csaba és Mészáros Máté alkotásait (Lilith, InSoundOut) mutatja be Jakab Zsanett és Mádi László előadásában.

További információ és jegyvásárlás ide kattintva. Jegyet személyesen és online is válthat. Amennyiben támogatásul vásárol jegyet, de az előadásra nem tud eljönni, azt kérik, jelezze a színház felé.