Péntek esténként mozdulj egy nagyot Góbi Ritával

2017 december 29. péntek, 19:17

Péntek esténként mozdulj egy nagyot Góbi Ritával, akinek az élete a tánc.

Tánctréningen vehetünk részt januártól (minden péntek, 2018. január 12.–2018. június 8.) a Trafóban Góbi Rita táncművész, koreográfus vezetésével.

Ajánló:

Az órán garantált lesz a feltöltődés, mert Góbi egy energiabomba, aki szívesen megosztja az energiák áramlását, rávezet a saját testünk, lelkünk újrafelfedezésére. Az órák alapos, vezetett bemelegítéssel kezdődnek, lesznek egyéni és páros vagy csoportos improvizációs feladatok, majd koordinációs gyakorlatokon keresztül egy koreografikus góbitánccal végződnek, vidám és szabad légkörben.

Góbi Rita a Magyar Táncművészeti Főiskolán szerzett diplomát mint táncművész, koreográfus, táncpedagógus, sok független táncszínházi produkciónak valamint filmnek volt a részese, de ma már a saját stílusának a csiszolásában, fejlesztésében mélyül el leginkább. Játszik a testrészek külön mozgatásával, szereti a repetitív, miniatűr mozgásokat, a belső figyelemre összpontosuló szabad táncot. Rita nem csak itthon, hanem külföldön is számos alkalommal tartott workshopot és mesterkurzust, pl. Lengyelországban, Oroszországban, Portugáliában, Csehorszában, Szerbiában és Romániában is.

www.gobirita.hu

 
 

Kapcsolódó anyagok