Elmarad a Flying Bodies Fesztivál

2019 augusztus 04. vasárnap, 8:08

Idén először rendezték volna meg augusztus 11. és 18. között a Flying Bodies Fesztivált az azonos nevű kurzussorozat folytatásaként az Artus Stúdióban.

A fesztivál – amely a Duda Éva Társulat 10. évfordulójának egyik kiemelt programja lett volna – világszínvonalú oktatókat és több nemzetközi előadó tervezett Budapestre hozni.

Fotó: Dömölky Dániel

A szervezők azonban az alábbi közleményben tudatták, hogy le kell mondaniuk a tervezett ünnepi rendezvényt:

Sziasztok Flyerek, Barátaink és kedves Érdeklődők!

Számunkra is szomorú hírt kell közölnünk Veletek; számos hiba és probléma miatt nem tudjuk garantálni a rendezvény megfelelően magas színvonalát, így az idei Flying Bodies Fesztivált kénytelenek vagyunk törölni. Kurtítani a programon, lejjebb adni az eddigi eseményeink minőségéből semmiképp nem szeretnénk, ezért inkább úgy döntöttünk, hogy a következtetéseket levonva, hibáinkból tanulva a jövő évre fogunk koncentrálni, hogy egy legalább az ideihez hasonló színvonalas line-up-ot rakjunk össze Nektek. Már el is kezdtünk dolgozni a következőn, álljatok készen, mert nemsokára meghirdetjük az új időpontot.

Természetesen minden megvásárolt jegy vissza lesz térítve! Ha ezzel kapcsolatban bármi problémát észleltek, írjatok nekünk!

Szeretnénk megköszönni az érdeklődéseteket és támogatásotokat, reméljük hamarosan találkozunk!

Flying Bodies Team