“Vannak pillanatok, amelyek nem törlődnek” – Egy rövid történet Hernádi Juditról

2019 április 15. hétfő, 7:54

Április 11-én ünnepelte 63. születésnapját Hernádi Judit. Ez alkalomból a Rózsavölgyi Szalon osztott meg Facebook oldalán egy fényképet a színésznőről. Az alábbiakban a kép történetét olvashatják.

Egy rövid történet a Rózsavölgyi Szalonból:

Nagyon boldog születésnapot Hernádi Juditnak. Szeretjük. ❤️ Olyan jó, hogy ez a mi születésnapunk is, meg persze József Attiláé, és így a magyar költészet napja is. (Ma hét éve, ezen a napon nyílt meg a Rózsavölgyi Szalon. Később még írunk erről.)

Hernádi Judit

Igen, vannak pillanatok, amelyek nem törlődnek, amelyek rendkívül tartósak, váratlanul újraélednek, feltűnnek, nem vesznek el, egyre nagyobbra nőnek, és mindig ugyanazt az érzést váltják ki az emberből, ha felidézi. Ilyen pillanatot mutat ez a fotó. Egyik kedvenc képünk: Hernádi Judit Psota-díjat kapott tavaly, amelynek a Rózsavölgyi Szalon volt a helyszíne, s mi egy műsorral készültünk neki erre az alkalomra. Meghatódott. Nagyon.

Volt a műsorban egy rész, amelyben Psota Irén magán feljegyzéseiből olvastak fel színművészetisek, Ladányi Júlia és Brasch Bence. Később Hernádi Judit elmesélte, hogy egyszerűen eleinte azt hitte, azok az ő mondatai, annyira az ő mondatai is lehettek volna. Különösen ez tetszett neki Psotától: “Ma csillag esett!!! Olyan boldog voltam, hogy kitátottam a számat, és megettem a csillagokat.”

Hernádi Judit a Salamon király szorong című előadásban látható a Rózsavölgyi Szalonban. Legközelebb: április 20-án!

Jegyek online is válthatók az előadásokra: http://bit.ly/2HROk0b