Elérhető online A színésznő című tévéfilm

2019 június 29. szombat, 7:53

A 2016-ban elhunyt Bara Margit az ország egyik legnépszerűbb színésznője volt, ám a pártállami aljas lejáratókampány pokollá tette az életét.

Megelégelve az évtizedes mellőzöttséget és megaláztatást, a gyönyörű és tehetséges díva otthagyta a színészi pályát, egy időre az országot is.

Arctalan rágalmazói közül soha senki nem kért tőle bocsánatot. Az ötvenes-hatvanas évek legendás magyar színésznőjének élete ihlette Vitézy László legújabb játékfilmjét.

A színésznő július 1-ig elérhető a MédiaKlikken, itt.

Ajánló a film elé:

Anna, az Erdélyből áttelepült színésznő az egyik legnagyobb sztárja a magyar filmeknek és a színházaknak az 1960-as évek közepén, Magyarországon.

A Nemzeti Színházban Melindát játssza, amikor egy fogadáson megismerkedik egy olimpiai bajnokkal, egy rendkívül vonzó férfivel. A két ember között szerelem szövődik, ami nem tetszik a hatalomnak. No nem azért, mert az erkölcsöket óvják, hanem azért, mert más terveik vannak a sikeres, vonzó, idegen nyelvet beszélő Annával. “Hófehérkének” szemelték ki, vagyis a hazánkba érkező, baráti országok vezetőit szórakoztató hölgynek. Megindul az apparátus, az élet minden területén hálót sző, manipulál.

Ám Anna nem könnyű préda, és szerelmével megerősítve kétséges a titkosszolgálati akció győzelme…