Ónodi Eszter és Anger Zsolt is szerepel a Quimby új klipjében

2016 november 16. szerda, 9:28

Együtt forgatott a Quimby és az Aranyélet stábja: a zenekar új, egyetlen snittből álló klipje a Tükrök olcsón c. dalhoz készült.

aranyelet

Az Aranyélet című, magyar HBO-sorozat második évadának harmadik epizódjában feltűnik majd a Quimby: az Olasz Renátó által alakított Márk egy buliban próbálja ki és magyarázza el Hollósnak (Anger Zsolt) legújabb üzleti vállalkozását. A háttérben a Quimby éppen a Tükrök olcsón című számot játssza.

A Quimby a dal hivatalos klipjét is az Aranyélet stábjával együtt forgatta: az HBO egy egyetlen snittből álló filmet készített a számra a Quimby tagjai és az Aranyélet főszereplőinek közreműködésével.

A klipben a kamera Kiss Tibiéket követi, ahogyan megérkeznek a Dürer Kertbe, beülnek az öltözőbe, majd játszani kezdenek. A háttérben pedig látható, ahogyan a biztonsági őrt játszó Thuróczy Szabolcs kenőpénzt fogad el, Olasz Renátó figurája a folyosón seftel, Anger Zsolt és Ónodi Eszter (Hollós és Janka) együtt lefizetnek egy őrt, hogy a VIP-ből nézhessék meg a koncertet, Döbrösi Laura (Mira) pedig leráz egy férfit a küzdőtéren.

A klipet az Aranyélet trailereit is rendező Varsics Péter rendezte, az operatőr Szőke Dániel volt. Az HBO egyébként közzétett egy werkfilmet a harmadik, koncertes Aranyélet-epizód forgatásáról is.

Forrás: Index