Próbatáncot hirdet a Magyar Nemzeti Balett

2016 november 23. szerda, 12:32

Próbatáncot hirdet a Magyar Állami Operaház balettegyüttese.

A Magyar Nemzeti Balett próbatáncot hirdet a vízumkötelezettség függvényében azonnal, illetve 2017. augusztus 1-től betölthető álláshelyekre 2017. január 15-én 10:00 órától az Operaházban. Klasszikus képzettségű, magas technikai és művészi színvonalú női és férfi balettművészek jelentkezését várják.

Amit kínálnak:
– 2018. július 31-ig szóló, évente meghosszabbítható szerződés, 3 hónap próbaidővel (a magyarországi munkavállalás hivatalos feltételeinek teljesülése függvényében)
– havi illetmény a minőségi besorolás alapján
– széles, világszínvonalú, folyamatosan bővülő repertoár

csipke_nagy_attila

Fotó: Nagy Attila

A jelentkezés menete:
Küldje el az alábbi leírásnak mindenben megfelelő jelentkezési anyagát egy e-mailbe foglalva az audition@opera.hu címre.
– Beérkezési határidő: 2017. január 2.
– A próbatáncra beválogatott művészeket e-mailben értesítik legkésőbb 2017. február 1-ig.

Jelentkezési anyag:
– igazolványkép (külön képfájlban!)
– 2-3 táncos fotó klasszikus pózokban (össz. max. 7 MB)
– szakmai önéletrajz (születési dátum, állampolgárság, mobil telefonszám, testmagasság cm-ben, súly kg-ban, képzések, versenyek, díjak, főbb szerepek, munkatapasztalat stb.)
– publikus, tehát jelszóval nem védett link egy internetre feltöltött klasszikus balettvideóhoz (hölgyeknek spicc-cipőben)

Személyesen leadott jelentkezéseket is elfogadnak.

Az eredményről e-mailben, a próbatáncot követő 2 héten belül kapnak értesítést a résztvevők. A kinevezés feltételeit a jogilag irányadó hirdetésben részletezték a törvényi előírások szerint a kozigallas.gov.hu-n közzétett felhívásban.

CSAK HIÁNYTALAN JELENTKEZÉSI ANYAGOKAT ÁLL MÓDJUKBAN BEFOGADNI!

MEGJEGYZÉS: A fotó- és videó anyag nem lehet 1 évesnél régebbi. Kérik, ne küldjön 15 percnél hosszabb videó anyagot, és ügyeljen rá, hogy a videó(ko)n a jelentkező jól felismerhető legyen! Zip, illetve videó fájlokat, postázott jelentkezéseket nem fogadunk. Jelentkezési díj nincs.

Kérik, ne felejtse, hogy a tartalmon kívül a forma is hozzájárul az első benyomáshoz! A pontosságot elvárják és nagyra értékelik – a teremben és a színpadon, valamint ezeken kívül is.