Mutasd meg magad a POSZTon! – Produkciók jelentkezését várja a fesztivál

2017 május 11. csütörtök, 16:32

Szeretnéd megmutatni magad egy valóban érdeklődő közönség előtt, a POSZT-on, Pécs belvárosában, egyedül, vagy a bandáddal/csapatoddal/barátaiddal?

A POSZT felhívása:

Meg nem értett tehetség vagy? Hatalmas bulikat tudnál csinálni? Mosolyt tudnál varázsolni az arcokra? Zenélsz, színészkedsz, énekelsz, táncolsz, szórakoztatsz, és/vagy előadóművész vagy?

Most TE is a POSZT neves fellépői közé kerülhetsz! Színházi előadással, felolvasószínházzal, tánccal, stand uppal, slammel, performansszal, saját, vagy csoportos produkcióval – bármivel, amiről azt gondolod, hogy elvarázsolná a nagyérdeműt idén júniusban.

Ha van valami, amiben TE vagy a legjobb, valami, amit szívesen megmutatnál a világnak, jelentkezz és POSZTOLJ!

 
POSZTOLD az (egyéni, vagy csapatos) produkciót bemutató VIDEÓT, amivel POSZT-olnál FACEBOOK OLDALUNKON, és a posztban használd a ‪#‎POSZTOLNÉK‬ hashtaget! Vagy, ha lámpalázas vagy (amit a POSZT-ig természetesen le kell vetkőznöd), küldd el a poszt@poszt.hu e-mail címre. A beérkező videókról hamarosan közönségszavazást indítunk, illetve szakmai zsűri is értékeli őket.

A közönség és a szakma által LEGJOBBNAK ÍTÉLT PRODUKCIÓK a legnevesebb fellépők között LÉPHETNEK FEL A POSZT FESZTIVÁLON, valamelyik Miénk Itt a Tér szabadtéri színpadon, vagy a Sétányon, választásod szerint!!!

A legjobbak nem csak helyet kapnak a POSZT fellépői között, és mutathatják meg magukat idén nyáron a nagyérdemű előtt, de bekerülnek a Fesztiválműsorba, de NAPIJEGGYEL IS MEGAJÁNDÉKOZZUK ŐKET!

Most, vagy soha: mutasd magad!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. MÁJUS 22.