Színházi nevelési szemlét szervez a Nyitott Kör

2017 május 20. szombat, 17:22

2017 augusztus végén, szeptember elején rendezi meg első alkalommal Nyitott Szemek címmel színházi nevelési szemléjét a Nyitott Kör.

A Nyitott kör felhívása:

A szemle célja, hogy óvodapedagógusok, valamint általános-és középiskolai tanárok számára lehetőséget biztosítsunk a magyarországi és határainkon túl magyar nyelven működő, színházi nevelési tevékenységet folytató társulatok munkájának, aktuálisan futó előadásainak a megismerésére. Az alkotócsoportok számára pedig szeretnénk egy olyan felületet biztosítani, ahol egymás előtt megmutatkozhatnak, szakmai értékelésben részesülhetnek, illetve a meghívott pedagógusokat és ifjúsági munkásokat beavassák a színházi nevelés módszertanába, ezáltal is megsokszorozva a módszer kulturális hatását és ismertségét.

Szeretnénk, ha ez a rendezvény a lehető legnagyobb hatásfokkal szolgálná ki elsőszámú célközönségét, a fiatalokkal naponta dolgozó szakembereket. Ezért a program összeállítása előtt felmérést végzünk: mire van igényed?

Nyitott Szemek – IGÉNYFELMÉRÉS

Annak érdekében, hogy minél inkább az elsőszámú célközönség, az óvodapedagógusok, valamint az általános- és középiskolai tanárok igényeihez tudjuk alakítani a programot, kérjük, segíts nekünk válaszaiddal! Válaszolni ITT LEHET.