Június 8-án gyermekstatisztákat válogat a Szegedi Szabadtéri

2017 június 06. kedd, 13:39

Hajnali részegség címmel Kosztolányi Dezső szerelmeit viszi színre nyáron a REÖK Szabadtéri Színpadon Réczei Tamás rendező. A produkció a hatalmas népszerűségnek örvendő öREÖK Szerelmek – Így szerettek ők című felolvasószínházi sorozat vonatkozó részének bővített, szcenírozott változata.

Ebbe az előadásba keres 8-10 éves fiúkat a Szegedi Szabadtéri. A vállalkozó kedvűek esélyt kapnak arra, hogy önálló, kevés szöveges szereppel olyan színművészek oldalán lépjenek a világot jelentő deszkákra, mint Kőszegi Ákos, Koltai Róbert, Gubík Ági és Fodor Annamária.

A válogatást június 8-án tartják a Reök-palotában (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 56.). Külön produkcióval készülni nem kell.

A szegedi próbák július 31-től augusztus 2-ig tartanak. Az előadások dátuma: augusztus 3., 4., 5., az esetleges esőnapoké: augusztus 7., 8. Kérjük, a válogatáson az jelenjen meg, akinek nem okoz gondot, hogy ezen napok mindegyikén megjelenjen! Illetve kérjük, akinek gyermeke jelentkezni szeretne a válogatásra, az előzetesen jelezze ezt a szándékot a produkcio@szegediszabadteri.hu címen, Kristó Helga produkciós menedzsernél.