Részmunkaidős világosító – videótechnikust keres a Katona József Színház

2018 január 20. szombat, 20:07
A Katona József Színház közleménye.

Színházunk egy főállású világosítóval és egy részmunkaidős vidótechnikussal bővíti csapatát az idei évtől. Az ideális jelöltek csapatjátékosok, szeretik a színházat és a változó munkabeosztást. A jelentkezők kezdése megbeszélés szerint történhet.

A főállású világosítói munka ideális jelöltje elektrotechnikai, villamos-ipari szakképesítéssel rendelkezik. Végzettség, képzettség hiányában sem akadály a jelentkezés, amennyiben a pályázó vállalja a beiskolázást. Feladatai közé tartozik az előadások, próbák és egyéb rendezvények hatásvilágítással kapcsolatos feladatainak ellátása. Lohár Antal, fővilágosító várja jelentkezésüket fényképes önéletrajzzal az a123lohar@gmail.com e-mail címen.

A részmunkaidős (heti 20 óra) videótechnikus jelöltjénél a Resolume Arena és a QLab szoftverek ismerete előny, de nem feltétel. A színházi vagy VJ-s munkatapasztalat szintén előny, de nem feltétel. Török Marcell, videótár vezető várja a jelentkezéseket szintén fényképes önéletrajzzal marcell.torok@gmail.com e-mail címen lehet.

Természetesen munkatársaink az érdeklődőknek szívesen adnak felvilágosítást is a fenti elérhetőségeken.