Újra színházi pályázatot hirdet a Mozsár Műhely – Független színházi alkotók figyelem!

2018 február 08. csütörtök, 8:18

A Független Színművészetért Alapítvány pályázatot ír ki a Mozsár Műhelyben bemutatásra kerülő előadásokra. A kiírásra független színházi alkotók, alkotó műhelyek, társulatok és csoportok pályázhatnak 2018. március 15-ig.

2016-ban nyitotta meg kapuit a Mozsár Műhely a Nagymező utca forgatagában, ahol nagy sikerrel gondolta újra a színház mibenlétét. A fiatal játszótér színpadán a 2017/2018-as évadban olyan elismert előadókkal találkozhat a közönség, mint Bakonyi Alexa, Borbély Alexandra, Döbrösi Laura, Egri Kata, Egri Márta, Epres Attila, Lázár Kati, Mohai Tamás, Orosz Ákos, vagy Ullmann Mónika.

A produkciós pályázat harmadik alkalommal kerül meghirdetésre, amelyre 2018. március 15-ig várják független színházi alkotók jelentkezését. A pályázat lehetőséget kínál új színpadi mű, illetve új, máshol még nem játszott színpadi mű bemutatására.

Kik pályázhatnak?

A pályázaton részt vehetnek állam és önkormányzat által normatív alapon nem támogatott előadó-művészeti szervezetek, társulatok, egyéni alkotók. A pályázók a támogatás befogadására és elszámolására alkalmas gazdasági társasággal, civil szervezettel, vagy a lebonyolításra alkalmas lebonyolító szervezettel kell rendelkezzenek.

A pályázatokat a projekt.mozsarmuhely@gmail.com e-mail címre várják. Az előadások bemutatójára pedig 2018. október 1 – 2019. május 31. között kerül majd sor.

A helyszín bejárására 2018. március 6-án 16.00-17.00 óra és március 8-án 16.00–17.00 óra között van lehetőség. A részvételi szándékot a pontos időpont megjelölésével előzetesen jelezni kell a megadott e-mail címen.

A pályázati döntésre 2018. április 15-ig kerül sor.

A pályázat teljes szövege a Mozsár Műhely honlapjáról tölthető le

 
 

Kapcsolódó anyagok