Castingot hirdetnek a Valahol Európában című musical szerepeire

2018 augusztus 30. csütörtök, 10:36

A Szegedi Nemzeti Színház felvételt hirdet a 2018/2019-es évad egyik legjobban várt produkciója, Dés-Nemes-Böhm-Korcsmáros-Horváth: Valahol Európában című musicaljére, 6-19 éves, énekelni tudó gyermekek és fiatalok számára.

Jelentkezni lehet:

— egy rövid (max. egy A/4-es oldal terjedelmű) szöveges bemutatkozással, a szülő/gondviselő pontos elérhetőségeivel (név, telefonszám, e-mail cím)

— mellékletként 3 db jó minőségű, színes fotót kérünk csatolni, melyek mérete legalább 10 X 13 cm (1 db profil kép, 1 db egész alakos kép, 1 db arckép-portré)

A jelentkezéseket lezárt borítékban kérik leadni kizárólag személyesen a Szegedi Nemzeti Színház portáján (Vörösmarty utca felőli oldal – Művészbejáró). A borítékra feltétlenül írják rá: „Valahol Európában”! A jelentkezés leadásakor kérik, hogy a szülő/gondviselő szíveskedjék kitölteni és aláírni a Színház portáján elhelyezett Adatvédelmi Nyilatkozatot!

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 2.

A válogatás többfordulós. A jelentkezések alapján kiválasztott gyermekeket meghallgatásra hívják be, melynek időpontja: 2018. szeptember 8. és 9.(szombat-vasárnap). Készülni egy-egy szabadon választott verssel, prózával, dallal kell.

A meghallgatáson kiválasztott szereplők egyhetes felkészítő tréningen vesznek részt az alkotókkal 2018. szeptember 10. és 14. között (hétfőtől-péntekig, délutánonként). A próbák 2018. október 30-tól kezdődnek, a bemutató 2018. december 21-én lesz. Az előadás rendezője Szőcs Artur.

Kérik, hogy aki Kuksi és Pötyi szerepére jelentkezik, azt külön jelezze, a Kuksi szerepére jelentkezők Kuksi dalával készüljenek! Kuksi szerepére 8-10 év körüli, alacsony termetű kisfiút, Pötyi szerepére 9-10 év körüli kislányt keresnek. A hangszeres tudás nem feltétele a jelentkezésnek, de kérik, aki játszik valamilyen hangszeren, feltétlenül jelezze azt a jelentkezésében!