Felvételit hirdet a Sztalker suli

2018 szeptember 05. szerda, 15:52

Idén is indítanak új osztályokat, ez alkalommal 10 alkalmas kurzusok keretében Vecsei H. Miklós színész-dramaturg, Zoltán Áron színész, Kovács Adrián zeneszerző és Csiby Gergő színész-koreográfus csoporttagokkal.

 

Három korcsoportban lehet majd jelentkezni, délelőtti vagy délutáni kurzusra:
A – 11 – 13 éves korig. Délelőtti és délutáni osztály.
B – 14 – 17 éves korig. Délelőtti és délutáni osztály.
C – 18 – 21 éves korig. Délelőtti és délutáni osztály.

A 10 alkalmas kurzus időpontjai:
Szeptember 23/30
Október 7/14/20/28
November 11/18
December 2/9

A Sztalker Csoport felhívása:

Várjuk mindazokat, akiket érdekel a színház világa, esetleg színészi vagy rendezői pályára készülnek, de ajánljuk azoknak is, akik szeretnék fejleszteni kommunikációs készségüket, szívesen ismerkednek a „tudatos jelenlét” módszerével, vagy csak szeretnének egy jóhangulatú, elhivatott közösség tagjai lenni.

Ahhoz, hogy hasznos és komoly munkát tudjunk végezni, felvételi vizsgákat fogunk tartani, ahol nem kell produkálni magatokat, szimplán egy négyszemközti beszélgetésre készüljetek velünk.

A felvételiket szeptember 10-én és 11-én tartjuk délután 14:30-tól az estébe nyúlóan egy belvárosi helyszínen. A felvételi jelentkezni a sztalkersuli@gmail.com e-mail címen lehet. Kérjük az e-mailben írjátok meg, hogy melyik osztály lenne alkalmas nektek, A/B/C délelőtt vagy délutáni alkalmak, melyik napon (10-én vagy 11-én) jönnétek felvételizni, valamint egy pár soros motivációs írást is mellékeljetek, hogy miért szeretnétek a Sztalker Suliba járni.

Az oktatási költség 3500 Ft. alkalmanként, amely három tanórát foglal magában. Amennyiben anyagi lehetőségeid nem engednék meg az iskolához való csatlakozást, kérünk, akkor is mindenképpen gyere el a felvételire, mert osztályonként 1-2 ösztöndíjas helyet is szeretnénk indítani, hogy ne kallódjanak el azok a tanulóink, akikből véleményünk szerint a jövőben komoly művészek, gondolkodók válhatnak.

Várunk titeket szeretettel!
Sztalker Csoport