Designereket és ötleteket keres a Katona ajándékboltja

2019 január 28. hétfő, 22:50

Olyan tervezők jelentkezését várják, akik partnerek lennének kortárs kultúra ihlette termékek fejlesztésében, emellett saját termékeiket is belistázhatják.

„A K:önyv és bolt polcain karácsony után keletkezett némi hely, szóval most lehetőséget biztosítunk tervezők, kreatív márkák képviselői részére, hogy nálunk is elérhetővé tegyék portékájukat. Aki szeretne az Orlai Balázs, Lubloy Zoltán, Malinovka, a PLANTETHICS, a Nebouxii Socks, a Manó Design, a Cangira vagy Nerea Úbeda Villalba és persze a Katona József Színház ihlette saját márkánk mellé bekerülni, küldjön jelet a hello@kultmisszio.hu címre. Olyan tervezők is érdekelnek minket, akiknek nincs saját márkájuk, de szívesen foglalkoznának színház és kortárs irodalom ihlette termékek fejlesztésével” – írja az üzlet a Facebook-oldalán.

A K:önyv és Bolt a Katona József Színház ajándék- és könyvesboltja, mely Magyarországon meghonosította a színházi merchandising gyakorlatát, 2011 óta kínálva egyebek mellett egyedi tervezésű designtermékeket.

Legutóbbi projektjeik a Nerea Úbeda Villalba tervezte „Istennők”, mely a Katona egyik előadásához kapcsolódik, illetve a „Mentés másként”, melyben régi könyvek borítóit használják fel újra jegyzetfüzeteken.