Színházi befogadói pályázatot hirdet a szegedi ZUG

2019 június 24. hétfő, 14:45

Pályázgatsz, pályázgatsz? Keresgélsz? Éppen vakarod a fejed, hova vihetnéd el vidékre a színházi előadásod? Vagy csak simán szeretnéd megutaztatni a stábot? Vagy szegedi vagy, de nincs tér, ahol megmutatkozhatnál? Ha igen a válaszod,akkor jó helyen jársz!

A szegedi ZUG Színház és Művészeti Tetthely befogadói pályázatot hirdet független színházi társulatok, alkotóművészeti csoportok, független alkotóművészek számára. Számodra is!

Legyél független vagy röghöz kötött, kicsi vagy nagy (na jó, inkább közepes, mert nem fogsz elférni nálunk), gondolkozz akár szabályok szerint vagy térj el a megszokott iránytól, ha szerinted is a művészet tett és felelősség, akkor bátran nevezz pályázatunkra.

Mivel pályázhattok?
– kamara színházi előadás
– monodráma
– színházi nevelési előadás
– kis létszámú táncelőadás
– performansz
– crossover, társművészeti projekt

Le ne késd, pályázati határidő: 2019. július 15. éjfél

Jelentkezni a homoludensproject@gmail.com e-mail címen tudtok a következő dokumentumok csatolásával:

Az előadás, produkció szinopszisa
Technikai rider
Trailer és az előadás felvételét tartalmazó link ()
fotóanyag (minimum 3 – maximum 10 nagy felbontású kép)
a bemutató időpontjának tervezete, annak pontos megjelölése

A nyertes produkciókat a ZUG Színház és Művészeti Tetthely bemutatja és műsorára tűzi a 2019/2020-as évadban, ezzel együtt biztosítja a rendelkezésére álló technikai feltételeket. A színház maximális befogadóképessége 40 fő. Rólunk és a felszereltségéről az alábbi linken tájékozódhatsz. A ZUG anyagi támogatást nem tud biztosítani a produkciók számára. A bevételen Ti 60% és a színház 40% arányban osztozik. Ha az előadás előzetes jegyeladások alapján nem éri el a befogadóhely maximális nézőszámának 60%-át, a ZUG Színház kénytelen bérleti díjat felszámolni.