Rendezőasszisztenst, jelmez- és díszlettervezőt keres a budapesti Spirita Társulat

2019 június 27. csütörtök, 15:27

Álláshirdetés.

A 2014-ben alakult, függetlenül és önfenntartó módon működő Spirita Társulat új rendezőasszisztenst, jelmez- és díszlettervezőt keres a 2019/2020-as évadra, szeptemberi munkakezdéssel. Jelentkezni a szervezes@spirita.hu címen lehet – minden érdeklődőnek személyes találkozót biztosítunk, amelyen megbeszélhetjük a munkakör és a szakmai célkitűzések részleteit.

Fotó: Csuka-Fügedy Márton

A Spirita Társulat 2014-ben kezdett a Bethlen Téri Színházban játszani, ahol hamar rezidens prózai társulattá vált (a kőszínházban bemutatott produkcióik: Rómeó & Júlia, Hamlet, Antigoné 016, Zárt tárgyalás, Macbeth, Pusztuló, iJobs, #SzentivánéjiÁlom, Jazzkéz & Whiskey, A Sátán ügyvédje, 10 kicsi néger). Ezen kívül más játszóhelyeken is bemutatták kamaraelőadásaikat (Túlvilági utazók, Bársonyos reggel, V.I.Z.S.G.A., Mindennapi kenyerünket), valamint a Szépművészeti Múzeum rendszeres fellépői a Múzeum+ rendezvények színházi workshopjain.

A fiatal színházi alkotókból álló, alulról szerveződő, független csoport nyitott, a kihívásokra bátran és lelkesen vállalkozó munkatársakat keres. A színészgárda több éves közös munkatapasztalata és a jövő évad tervezett bemutatóinak izgalmas mivolta garancia a dinamikus munkára és a bajtársias, jó hangulatban zajló munkavégzésre.

További információk a Társulat eddigi munkájáról: https://www.spirita.hu. A Társulat Facebook-oldala: https://www.facebook.com/SpiritaTarsulat.

A színházi tapasztalat előny, de nem kizárólagos elvárás; a jelentkezőkkel felveszik a kapcsolatot, és személyes beszélgetésen ismerkednek meg egymással.