Táncművészeti menedzser képzés indul a Werk Akadémián

2020 január 14. kedd, 11:04

A magyar táncélet nagyon színes, képviselőinek a piacon történő megjelenéséhez menedzserek jelenléte szükségeltetik.

A képzés céljairól

 Az együttesek, iskolák, táncot befogadó színházak és egyéb kulturális helyszínek, fesztiválok és rendezvények igazgatói, a művészek menedzserei a táncélet kulcsszereplői. Ezért tartják fontosnak táncművészeti szakemberek, menedzserek képzését.

Ahogy más művészeti területeken, az állami források szűkülésével itt is egyre nő a professzionális menedzser szemlélet jelentősége a fenntartható művészeti kezdeményezések létrehozásában és életben tartásában.

A táncművészeti menedzser képzés célja, hogy a benne résztvevők megismerjék a modern, illetve kortárs, táncművészet mozgástereit, képesek legyenek a 21. században szükséges eszközök használatával pozícionálni vállalkozásokat, projekteket és eseményeket.

A szakirány elméletben és gyakorlatban is bemutatja a legújabb hazai és nemzetközi táncművészeti áramlatokat és irányzatokat, a vállalkozói, jogi, financiális lehetőségeit, a speciális szerzői jogi ismereteket, a kortárs hazai és nemzetközi táncművészet főbb alkotóit és piaci megítélésüket.

A képzés időtartama

A táncművészeti menedzser képzés február 10-től kezdődően 4 hónap alatt, heti kétszer, esetenként háromszor (előreláthatólag hétfőn és szerdán, illetve pénteken) 17.00-20.15 között kerül megtartásra. Felzárkóztató hét: 2020. február 3-tól.

A képzés díja

A II. félév tandíja bruttó 244.000 Ft, melyet egyösszegű és részletfizetéses módon is be tudsz fizetni!

A képzés helyszíne

A művészeti menedzser képzések részben a Werk Akadémián (1132 Budapest, Csanády utca 11.), részben pedig külső gyakorlati helyszíneken kerülnek megtartásra.

Elnyerhető végzettség

Magyar és igény esetén angol nyelvű magánoklevél, amely a képzés elvégzését igazolja a tanult anyagok, meglátogatott gyakorlati helyszínek és közös munkák felsorolásával.