Férfi és női jelmezszabászt keres az Operaház

2021 április 11. vasárnap, 5:41

Jelmezkészítő műhelyeibe férfi és női jelmezszabász munkatársakat keres az Operaház.

Az Operaház felhívása:

Ez egy olyan lehetőség, amiben megmutathatod a benned rejlő tudást, lehetsz kreatív és megnézheted, hogy a színpadon hogyan él tovább a műved!

Előadásaink méltán elismertek, mindig kitalálunk valami újat és hisszük, hogy csodálatos színházi élményekkel gazdagítjuk közönségünket. Légy tagja egy közel 1200 fős szervezetnek, és éld át ennek mesés világát minden nap!

Fotó: Nagy Attila

Szabászként a Te feladatod lesz a varró kollégák részére előkészíteni a szabványokat és szabásmintákat, és Te fogod velük megbeszélni, hogy a készülő darabokhoz mit kell megvarrni. A jelmezpróbákon a művészek számára készülő ruhákat szintén Te fogod lepróbálni a jelmeztervezővel együtt. Ezeken kívül a színpadi jelmezes próbákon való részvétel is az izgalmas feladataid közé fog tartozni.

Általában reggel 7-8 óra között kezdünk, munkaidőnket a színházhoz igazítjuk. Budapesten a X. kerületi Kőbányai út 30. sz. alatt vannak a műhelyeink az ún. Eiffel Műhelyházban. Ez az épület egy csodálatosan felújított modern és szép munkakörnyezetet biztosít nekünk, az épület sajátos, semmihez nem hasonlítható hangulatával együtt.

Próbákra és előadásokra a műhelyünket időnként elhagyva az Erkel Színházba is járunk.

15-16 fős csapatokban dolgozunk, vannak közöttünk fiatalok és örökifjak. A közöttünk dolgozó mesterektől és egymástól is sokat tanulunk. Nem zavar minket, hogy a munkaidőnk nem mindig ér véget délután. Amikor premierre készülünk, akkor sokat vagyunk bent este vagy hétvégén is.

Ha itt dolgozol, akkor nem kell költened a BKK bérletre, és díjmentesen látogathatsz előadásokat, vagy akár kedvezményes áron veheted meg a jegyeket.

Ha szabász szakon végeztél, vagy érettségiztél és legalább három éve a szakmában dolgozol, akkor ne várj tovább, jelentkezz hozzánk és küld el szakmai életrajzodat ide: [email protected] Itt tudsz kérdezni is.

Jelentkezésed után áttanulmányozzuk önéletrajzodat és az általad megosztott információkat, és beszélgetésre hívunk, ha az elképzeléseink találkoznak.

HR csapat
„Az Opera bennünk van”