László Zsolttal csap le a mozikban A tökéletes gyilkos

2017 január 10. kedd, 12:53

Pacskovszky József új akciófilmje, A tökéletes gyilkos májusban érkezik a hazai mozikba László Zsolt, Hőrich Nóra Lili, Szabó Kimmel Tamás és Szabó Győző főszereplésével.

Hőrich Nóra Lili és László Zsolt (fotó: Szlovák Judit)

Kamenár, a gyilkossági csoport nyomozója nem találja helyét lánya halála után. Feleségével megromlott a viszonyuk, a nő a vallásba, a detektív pedig munkába és önpusztításba menekül. Amikor brutális bűntény helyszínére hívják, azonnal kiderül, hogy Petrát, a gyanúsítottat ő is jól ismeri: lánya legjobb barátnője és feltételezett gyilkosa. A bosszú lehetőségével élete új értelmet nyer, minden követ megmozgat, hogy a magát ártatlannak valló Petrára bizonyítsa a brutális gyilkosságot, de ahogy halad előre a nyomozás, egyre meglepőbb következtetésekre jut. Lehetséges, hogy Petra tényleg ártatlan? Vagy annyira profi, hogy valójában ő a tökéletes gyilkos?

“A drámánál nem az a lényeg, hogy a néző izguljon, hanem az, hogy a hősökkel együtt valamit megtudjon a világról és önmagáról. Most az a cél, hogy önfeledten belemerüljön a történetbe, szórakozzon, és a több rétegű rejtély végig izgalomban tartsa” – mesélte a rendező. Pacskovszky József új filmje május 11-től látható a hazai mozikban. A rendező nevéhez olyan alkotások fűzősnek, mint az Esti Kornél csodálatos utazása, A boldogság színe, vagy a Lopott képek.

Forrás: film.hu