Az Ernelláék Farkaséknál ismét eljön a lakásunkba – Ismerd meg a feltételeket

2017 január 25. szerda, 9:01

Február végéig ismét lehet jelentkezni az Ernelláék Farkaséknál lakásvetítéseire, ha szeretnéd, hogy egy különleges élmény keretében, a filmmel együtt az alkotók is ellátogassanak az otthonodba.
A jelentkezés menete:

Amennyiben megfelelsz minden feltételnek, az ernellaek@gmail.com e-mail címen tudsz időpontot foglalni a február végéig zajló vetítésekre. Ezután a szervezők felveszik veled a kapcsolatot, hogy a vetítés részleteit megbeszéljétek. Az időpont egyeztetése után egy, a saját lakásvetítésedre létrehozott Facebook-eseményen keresztül tudod meghívni a vendégeidet.

Rendezési feltételek:

– betöltötted a tizennyolcadik életéved;
– megállapodást kötsz a film alternatív terjesztőjével és nyilatkozol a vetítés törvényes kereteinek betartásáról;
– vállalod, hogy a február végéig kiválasztott napon előre egyeztetett időpontban tartod meg a vetítést;
– továbbá azt, hogy a használni kívánt budapesti lakóingatlanban rajtad és segítőtársadon kívül legalább 20 fizető nézőnek tudsz kényelmes filmnézési lehetőséget biztosítani, vagy alacsonyabb létszám esetén kifizeted a 20 főre eső jegybevétel szerinti minimál garanciát;
– a vetítéshez biztosítasz működőképes projektort, hangrendszert, valamint vetítővásznat vagy vetítésre alkalmas felületet (tv, monitor nem elfogadott);
– a barátokat a vetítésre létrehozott Facebook-eseményen keresztül hívod meg;
– a vetítés személyenként 1500 Ft-ba kerül, melyet a helyszínen lehet kifizetni.

FONTOS TUDNIVALÓ: az időpontok az ernellaek@gmail.com címre érkező jelentkezések érkezési sorrendjében kelnek el!

A lakásvetítések mellett, az alternatív forgalmazás egy másik módozataként január 27-én, pénteken 18 órától a Capa Pop-up néven induló eseménysorozat részeként, a társművészeti ágak felé is nyitó Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ Nagymező utcai épületében ingyen nézhetjük meg Hajdu Szabolcs filmjét (angol felirattal), melyet beszélgetés követ a meghívott rendezővel és Török-Illyés Orsolya színésznővel. A Capa Központ filmvetítéseit illetően egyébként az egykori Filmhu Filmklub újjászületését üdvözölhetjük.