Új színészekkel forog az Egynyári kaland 3. évada

2017 július 07. péntek, 9:06

Az MTVA és a Megafilm Service közös, ifjúsági témájú sorozata – melyet eddig a Duna Televízión követhettek a nézők – folytatódik.

Az Egynyári kaland harmadik évadának forgatása június 15-én kezdődött Budapesten. A történet ezúttal is a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka körül szövődik. A romantikus szálak mellett természetesen a családi kapcsolatok is tovább bonyolódnak, és a humor szintén fontos eleme marad a sorozatnak.

A már ismert karakterek mellé csatlakoznak újak: Piti Emőke, Fehér Balázs Benő, Szalay Bence, Járai Máté, Mészáros Máté, Pelsőczy Réka, Bajor Lili, Kiss Diána Magdolna, Gazsó György, Nagypál Gábor és Mihályfi Balázs személyében.

A harmadik évad vezető írója és rendezője ismét Zomborácz Virág, akinek munkáját íróként Szabó Borbála és Bárány Márton, rendezőtársként pedig Akar Péter segíti.

A széria epizódjainak helyszínei a Balaton, Budapest és Hévíz lesznek, utóbbi helyszínen egy teljes rész kerül majd rögzítésre. A forgatás szeptember elején fejeződik be.

A sorozat producere Kálomista Gábor, line-producere Helmeczy Dorottya.

Az Egynyári kaland harmadik évada jövőre lesz látható.