Megjelent A Viszkis trailere!

2017 augusztus 21. hétfő, 10:41

Már az utómunkálatokat végzik az Antal Nimród rendezésében készülő A Viszkis című filmen, amely november végén kerül a mozikba.

Az Indexen debütált az Ambrus Attiláról szóló akciófilmteaser trailere. A Viszkis a megtörtént eseményekből indul ki, és Ambrus Attila bűnözői karrierjét fikciós szálakkal keverve meséli el Szalay Bencével a főszerepben, Csuja Imre, Schneider Zoltán, Móga Piroska, Gazsó György, Kaszás Gergő, Klem Viktor, Vidnyánszky Attila és ifj. Vidnyánszky Attila szereplésével.

A Viszkis rabló több tucat alkalommal rabolt ki pénzintézeteket, a rendőrség azonban hosszú ideig mégsem tudott a nyomára bukkanni, miközben a közvélemény és a sajtó egyre jobban megkedvelte a rejtélyes, a rablásait erőszak nélkül kivitelező bűnözőt.

“A Viszkis a bankrablónak állt jéghokis teljes életútját feldolgozza, a gyerekkor, a román javítóintézet, a nagy szerelem, a rablások, az autós üldözések, a szökés és persze a whiskyzés látványos és drámai jelenetekben kelnek életre, de a kesernyés humor sem hiányzik a filmből” – írta az Origo.