Musicalfilm készült a lángész cirkuszigazgatóról – Élő előzetest adtak Hugh Jackmanék

2017 december 21. csütörtök, 10:10

A The Greatest Showman színészei live streamben adták elő az új előzetest, mintegy színházi előadásként.

A korábban vizuális effektusok szakembereként dolgozó Michael Gracey első rendezéseként közeleg A legnagyobb showman (The Greatest Showman) című musical, amelyben Hugh Jackman játssza a főszerepet.

Az igaz történetet feldolgozó alkotás az 1810-1891 között élt Phineas Taylor Barnumról, a Barnum and Bailey Circus alapítójáról szól, akit a kényszer vitt rá arra, hogy feltalálja a showbizniszt. Elbocsájtott bürokrataként villant be neki az ötlet, hogy saját társulatot kell verbuválnia a társadalom kitaszítottjaiból, akikkel együtt aztán hatalmas sikert ért el, noha nem volt mindenki odáig a műsorukért. A Zac Efron, Zandaya Coleman, Rebecca Ferguson és Michelle Williams közreműködésével forgatott musical december 28-án kerül a hazai mozikba.

Hugh Jackman / A legnagyobb showman

Hugh Jackman / A legnagyobb showman

“A cirkusz maga a csoda. És élt valaha egy ember, aki csodatévőnek született. P. T. Barnum a legendás Barnum cirkusz alapítója lángész volt, próféta, akinek hihetetlen dolgok születtek a fejében, és valósággá tudta tenni őket. Az ő utánozhatatlan képzelőerejéből születő műsorszámokat azóta sem tudja leutánozni senki. Most a film kedvéért újjászületik a show, és újjászületik a showman – egyetlen forgatagos, látványos, szemkápráztató kavalkádban mutatkozik be a világ legkülönösebb cirkuszigazgatója, és élete főműve: a Barnum” – olvasható a film ajánlójában.