BÚÉK – Megérkezett az előzetes Goda Krisztina új filmjéhez

2018 augusztus 22. szerda, 11:33

Az adventi időszakban mozikba kerül a népszerű rendező BÚÉK című filmje, amely egy különleges szilvesztereste történetét meséli el titkokról, hazugságról és lelepleződésről. A főbb szerepekben Lengyel Tamást, Törőcsik Franciskát, Elek Ferencet, Hevér Gábort, Szávai Viktóriát, Bata Évát és Mészáros Bélát látjatjuk.

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

Goda Krisztina, a Csak szex és más semmi rendezője, régi alkotótársával, Divinyi Réka forgatókönyvíróval együtt gondoskodik róla, hogy az újév igazán jó kedvű legyen. A vígjáték igazi sztárszereposztással kerül a mozikba, a főszerepet Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Szávai Viktória, Hevér Gábor, Mészáros Béla és Bata Éva játsszák.

Most a nézők számára online is elérhetővé válik a film első ízelítő előzetese, ami nem kevés kalamajkát és egy csöppet sem szokványos, de annál inkább különös szilvesztert ígér.

BÚÉK
Színes magyar vígjáték

Főszereplők: Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Hevér Gábor, Szávai Viktória, Bata Éva, Mészáros Béla.

Fényképezte: Szecsanov Martin
Látvány: Pater Sparrow.
Írta: Divinyi Réka, Goda Krisztina.
Producer: Geszti Péter, Zákonyi S.Tamás, Ditz Edit.
Rendezte: Goda Krisztina

Mozibemutató: 2018. december 6.
Korhatár: 12E