Nánási Pálnál készül a BÚÉK című film plakátja

2018 szeptember 17. hétfő, 20:38

Kinek ne lenne kínos, ha a mobiltelefonja valaki más kezébe kerülne? Milyen galibát okozhat egy kósza SMS, egy kihallgatott intim beszélgetés vagy egy régen őrzött fotó kapcsán kipattanó titok?


Erről is szól Goda Kriszta új rendezése, a BÚÉK című film (premier: december 6.), amelynek plakátfotózása a napokban volt az egyik legmenőbb magyar fotós, Nánási Pál stúdiójában. S ha már BÚÉK, akkor igazi szilveszteri bulihangulatban folyt a munka.

A hét színész és a producerek a forgatás befejezése után három hónappal fodrászok és sminkesek segítségével hozták vissza a filmbeli megjelenést, hogy elkészüljön a plakát az idei szilveszter nagy vígjátékához.

Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Bata Éva, Szávai Viktória és Mészáros Béla a film egyik producere, Geszti Péter instrukciói alapján vette fel azt a pózt, amit hamarosan viszontláthatunk a plakátokon.

A hét főszereplő egyetlen szelfibe „zsúfolódva” próbálja megmutatni nekünk azt a kapcsolati hálót, amelyben a három nő és a négy férfi – régi jó barátok, szeretők, szerelmek – bonyolult viszonyrendszere kirajzolódik.

A jó hangulatú közös munka eredménye számos kiváló fotó, amelyek a decemberben érkező, váratlan fordulatokkal teli vígjátékhoz méltók.

A december 6-án debütáló film első előzetese már elérhető!

BÚÉK

Szereplők: Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Hevér Gábor, Bata Éva, Elek Ferenc, Szávai Viktória, Mészáros Béla

Írta: Divinyi Réka és Goda Krisztina

Operatőr: Szecsanov Martin

Producer: Geszti Péter, Ditz Edit, Zákonyi S. Tamás

Rendezte: Goda Krisztina

Mozibemutató: 2018. december 6.