Jön a Csak színház és más semmi befejező évada

2018 szeptember 26. szerda, 8:16

A 2016-ban indult sorozat egy színház és egy társulat életébe vezeti be a nézőket. A szériából idén volt látható a harmadik évad a Duna Televízió műsorán, a nyár közepétől kezdve pedig gőzerővel készítette a stáb a folytatást.

A Csak színház és más semmi stábja

A Csak színház és más semmi stábja

A forgatást nehezítette, hogy a Thália Színházban felújítási munkálatok zajlanak, így a vélhetően jövőre érkező negyedik évfolyamban a szereplők a Komédiás Színház helyett új helyszínt vesznek birtokukba. A Csak színház és más semmi forgatása a napokban ért véget – közölték a sorozat készítői. A hír mellett azt is elárulták, hogy a negyedik évad lesz az utolsó, és ezzel befejeződik a széria.

Az utolsó évad azonban több meglepetést is tartogat a rajongóknak. Augusztusban derült ki, hogy a korábban megszokott hat epizód helyett nyolc új rész készül, másrészt több visszatérő és új szereplő is érkezik. Újra láthatjuk Mikecz Estillát és Klem Viktort, fontos szerepet kap a Vígszínház fiatal művésze, az Oltári csajokban is játszó Ember Márk, aki fő karakterként lesz jelen a folytatásban. Ugyanígy kiemeltebb szerepet kap Barna és édesanyja, Cili (Csányi Sándor és Bánsági Ildikó), valamint szerepelni fog még a sorozatban mások mellett Tóth Ildikó, Csernák János és Epres Attila is. A négy főszereplő, Schell Judit, Szávai Viktória, Csányi Sándor és Szervét Tibor változatlanul része marad a sorozatnak.

A produkció új részeinek forgatása májusban kezdődött, 76 napon keresztül tartott, és minden eddiginél több külső helyszínen dolgoztak. A kreatív producer és egyben forgatókönyvíró ezúttal is Divinyi Réka és Goda Krisztina, Miklauzic Bence rendezőtársa ezúttal Vecsernyés János volt.

Forrás: sorozatwiki.hu, deszkavizio.hu