Balsai Móni, Schmied Zoltán, Tenki Réka és Nagy Zsolt főszereplésével indít új sorozatokat az RTL

2019 január 31. csütörtök, 10:57

“A Mellékhatás, akárcsak az Alvilág, még az év első felében elindul” – mondta a SorozatWikinek adott interjújában Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese. Az Alvilág a holland Penoza c. krimisorozat formátumát adaptálja magyar környezetbe. Nyolc részes lesz, rendezője Ujj Mészáros Károly, főszereplője pedig Balsai Móni. Főbb szerepekben találkozunk majd Schmied Zoltánnal, Fekete Ernővel, Nagypál Gáborral, Bezerédi Zoltánnal, Szirtes Ágival, Rajkai Zoltánnal, Szabó Győzővel, Hevér Gáborral, Miller Dáviddal és Bujáki Zsófival is. A premierre február 19-én kerül sor.

“A kicsit sötétebb, kicsit krimisebb vonal régóta érdekelt minket. Ennek az első megjelenése lesz nálunk az Alvilág. Ez nem egy Mi kis falunk, hanem egy maffiatörténet, egy krimi, sötétet kíván az utcán is, más műsoridőt, és ezért másfajta elvárások vannak vele szemben, de természetesen azt várjuk, hogy sikeres legyen, és ezt nézzék a legtöbben, amikor adásba kerül” – mondta a szériáról Kolosi Péter.

Szintén az idei év első felében indítja el az RTL a teljesen magyar fejlesztésű Mellékhatást, amelynek központi témája a béranyaság lesz. A Tenki Réka és Nagy Zsolt főszereplésével készülő szériáról a programigazgató elárulta, hosszú ideig fejlesztették: “Hosszú folyamat, amíg kiválasztjuk, hogy mit adunk. Az egyik út, amikor elkezdünk valamit fejleszteni, de az hosszú évekig tart, a Mellékhatás pont egy ilyen. Ebből is következik, hogy hosszú ideig készül, hiszen a fejlesztés általában úgy néz ki, hogy míg az elején azt hiszed, tudod mi lesz, mire megvalósul, lehet, hogy valami teljesen más lesz belőle. Itt is pont ez történt. Sokszor írjuk át, sokszor gondoljuk át, hogy mit akarunk belőle csinálni.”

Az RTL más saját gyártásokkal is készül 2019-ben, hiszen Kolosi szerint egy, az Oltári csajokhoz hasonló stílusú telenovellát is indítanak.

Forrás: sorozatwiki.hu, Kreatív, RTL