Ízig-vérig – Új sorozat indul Gryllus Dorka és Simon Kornél főszereplésével

2019 március 06. szerda, 19:35

Összesen három saját gyártású produkcióval és egy amerikai sorozattal készül a csatorna az idei tavaszra. Az újdonságok közül az egyik a Herendi Gábor és Szilágyi Fanni rendezte Ízig-vérig.

VIASAT3 szerdán ismertette tavaszi műsorrendjének újdonságait. Az egyik legfontosabb ezek közül, hogy Ízig-vérig címmel 10 epizódos heti sorozatot indít a tévécsatorna. Az Ízig-vérig sorozatot a Társas játékot, a Valami Amerika szériákat és a Kincsemet is jegyző Herendi Gábor, és a fiatal Szilágyi Fanni rendezi.

Az Ízig-vérig egy vendéglős házaspár, Éva és András történetét mutatja be, akik egy félrelépés miatt ádáz ellenségekké válnak, és egy Balaton-felvidéki faluban egymástól nem messze nyitnak éttermet. Harcaikat pedig mások mellett a gasztronómia csatamezején vívják.

Éva és András szerepében az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél látható, de a sorozatban feltűnik többek között Pokorny LiaSzáraz Dénes, Badár SándorSchmidt Sára, Klem Viktor, Bercsényi Péter és Sztarenki Dóra is.

Az Ízig-vérig különlegességeként említik, hogy nem egy külföldi széria magyar adaptációjáról van szó, a sorozat ízig-vérig magyar fejlesztésű, a forgatókönyvet pedig egy sikerfilmek scriptjeit jegyző csapat (Búss Gábor Olivér – Üvegtigris, Divinyi Réka – Valami Amerika 2-3, Csak szex és más semmi, Rudolf Péter – Üvegtigris 1-2 és Trunkó Bence – Argo 1-2) készítette.

Az Ízig-vérig premierje március 25-én 21 órakor lesz, ezután pedig minden hétfőn lesz látható az új magyar sorozat.

Forrás: media1.hu, Színház.org