Most van most – Road-movie Tompos Kátyával és Mohai Tamással

2019 március 24. vasárnap, 16:20

A film egy harmincas éveiben járó nőről szól, aki elszökik az esküvőjéről, bepattan egy taxiba, és eljut ahhoz a felismeréshez, hogy szabadon szeretne élni.

Szilvi egy hirtelen döntésből lelép az esküvőjéről és beugrik egy szabadnapos taxis autójába. Petya, a taxis próbálja elmagyarázni, hogy épp nem dolgozik, de Szilvi belefojtja a szót. Petya laza, humoros srác, ugyanakkor érző ember is, aki megunta a jogászkodást, és helyette taxiba ült. A film kettejük története. A taxival egyetlen nap alatt körbeutazzák Budapestet és környékét, még a Balaton-felvidékre is eljutnak. Ezalatt egyre jobban megismerik egymást. A film a harmincas korosztály énkeresési és párkapcsolati problémáit járja körül.

A Most van most vagány road-movie, ami egyszerre ötvözi egy romantikus vígjáték és egy érzelmes dráma elemeit. Egy szökött menyasszony és egy taxis huszonnégy óra alatt lejátszódó kalandjait ismerhetjük meg. Szajki Péter, az Intim fejlövés és a Nejem, nőm, csajom rendezőjének új filmjét március 7-től játsszák a hazai mozik.

Tompos Kátya és Mohai Tamás a Most van most forgatásán

Tompos Kátya és Mohai Tamás a Most van most forgatásán

Szereplők: Tompos Kátya, Mohai Tamás, Básti Juli, Scherer Péter, Mészáros András, Kovács Lehel, Lovas Rozi, Zrinyi Gál Vince, László Zsolt, Járó Zsuzsanna, Faragó András, Elek Ferenc, Rainer-Micsinyei Nóra, Andai Kati, Borbiczki Ferenc, Nyakó Júlia, Takács Zalán, Lukács Dániel.

Forgatókönyv: Szajki Péter, Szajki-Vörös Adél. Operatőr: Domokos Balázs. Producer: Kutyik Gábor, Gulácsi Lóránd, Romwalter Judit, Szajki Péter. Társproducer: Szűcs Dóra. Rendező: Szajki Péter.